Volg me op Twitter

ICT Migratie

Staat u binnenkort voor een ICT Migratie van uw ICT-infrastructuur, wilt u overgaan op een nieuwe versie of (een deel van) uw ICT migreren naar de cloud? Een migratie doet u niet van de ene op de andere dag, maar vraagt een goede voorbereiding van zowel de ICT als de medewerkers. ATTComputer heeft ruim 13 jaar ervaring met diverse migratievraagstukken en de gevolgen voor medewerkers. NGPC/ATTCOMPUTER is dan ook dé migratiespecialist van Nederland.

 

Wat kan NGPC betekenen bij een migratie?
Voor, na of tijdens een migratie ontstaat vaak de behoefte aan extra kennis en vaardigheden. NGPC verzorgt voor zowel ICT-professionals als eindgebruikers verschillende opleidingen en speciaal ontwikkelde diensten rondom migraties. Zo weet u zeker dat uw nieuwe software ook daadwerkelijk efficiënt wordt ingezet.

 

Uw ICT-afdeling klaar om te migreren
ICT-professionals komen vaak als eersten in aanraking met migraties. Of u nu wel of niet samenwerkt met een system integrator, uw eigen ICT’ers moeten weten wat de mogelijkheden zijn van de nieuwe applicaties. Voor de een betekent dit een korte training van een aantal dagen, voor anderen een traject van verschillende opleidingen. NGPC biedt hiervoor verschillende opleidingsmogelijkheden. Flexibel, praktijkgericht en vaak op korte termijn te volgen.

 

Top 5 migratie-opleidingen:

  • Microsoft Office 365 (start met de cloud)
  • Microsoft Windows Server 2012
  • Microsoft Windows 7 en Microsoft Windows 8
  • Microsoft Exchange Server 2010
  • Microsoft Exchange Server 2013
  • Microsoft Office SharePoint Server 2010

 

Inzicht in de kennis van uw ICT-medewerkers
Twijfelt u of uw ICT-medewerkers over de juiste kennis beschikken om de geplande migratie tot een succes te maken? Of om straks optimaal resultaat uit de voordelen van de migratie te halen? Om inzicht te krijgen in deze vragen verzorgt NGPC de functiegerichte intake. Dit is een persoonlijk gesprek met één van onze productspecialisten, dat inzicht geeft in:

de huidige werkzaamheden van een medewerker;
het huidige of gewenste ICT-competentieprofiel;
de mate waarin uw medewerkers hier nu aan voldoen.

Naar aanleiding van het gesprek krijgt u een op maat gemaakt opleidingsadvies. Vervolgens bepaalt u zelf welke trainingen en/of opleidingen u uw medewerkers wilt laten volgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een functiegerichte intake voor uw medewerkers?

Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies: 0183 402980 of 0636 316504 (na 18.30 uur)

 

Haal het optimale uit uw migratie
Migraties beperken zich niet tot de ICT-afdeling. Ze hebben ook gevolgen voor de rest van uw medewerkers. Om optimaal van een migratie te profiteren wilt u dat ook zij de nieuwe applicatie(s) optimaal benutten . Speciaal voor hen ontwikkelde NGPC verschillende migratietrainingen; korte opleidingen waarin uw medewerkers precies die dingen leren die ze nodig hebben binnen de nieuwe applicatie. Zo leren bijvoorbeeld meer ervaren gebruikers van Microsoft Office-programma’s als Excel en Word in een dag, wat de mogelijkheden van de vernieuwde versie zijn.

 

Trainingen op maat
Naast verschillende trainingen in ons open rooster biedt NGPC maatwerkoplossingen. Bijvoorbeeld een presentatie van de nieuwe Office-mogelijkheden bij u op locatie. Zo kunt u een grote groep medewerkers informeren en vroegtijdig betrekken bij de migratie, zonder ze al te lang te hoeven missen van de werkplek. Ook andere opleidingen zijn mogelijk.